Senses Boutique Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Senses Boutique Hotel Genel
Senses Boutique Hotel Genel
Senses Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Senses Boutique Hotel Dış Mekan
Senses Boutique Hotel İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Senses Boutique Hotel
Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Senses Boutique Hotel konaklamanızda Santorini bölgesinde, Santorini Kalderası ile 0,3 km (0,2 mi) ve Oia Kalesi ile 9,4 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu butik otel Athinios Limanı ile 9,9 km (6,1 mi) ve Kamari Plajı ile 10 km (6,2 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Superior
Superior Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x