Sens House Nha Trang - The Skyline

Orta Vietnam, Nha Trang
Sens House Nha Trang - The Skyline Öne Çıkan Resim
Sens House Nha Trang - The Skyline Dış Mekan
Sens House Nha Trang - The Skyline Dış Mekan
Sens House Nha Trang - The Skyline Dış Mekan
Sens House Nha Trang - The Skyline Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
Sens House Nha Trang - The Skyline
No. 4, Tran Phu Street, Nha Trang City Muong Thanh Building Orta Vietnam, Nha Trang

Sens House Nha Trang - The Skyline misafirlere Nha Trang merkezinde, Alexandre Yersin Müzesi ve Khanh Hoa Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Bai Dai Plajı ile 15,4 mi (24,7 km) ve Dam Pazarı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 45-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x