Señorita Suites

Mati
Señorita Suites Dış Mekan
Señorita Suites Dış Mekan
Señorita Suites İç Mekan
Señorita Suites İç Mekan
Señorita Suites Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Señorita Suites
Señorita Complex, Archie Heights Lopez Subdivision , Mati

Mati bölgesindeki Señorita Suites konaklamanızda Subangan Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Halk Parkı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Mati Park & Baywalk ile 1,7 mi (2,8 km) ve Dahican Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelin Filipin mutfağı alanında uzman olan restoranı Sena ala Señorita misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 11 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x