Sennen No Yu Koman

Kinki (bölge), Toyooka
Sennen No Yu Koman Öne Çıkan Resim
Sennen No Yu Koman Dış Mekan
Sennen No Yu Koman İç Mekan
Sennen No Yu Koman İç Mekan
Sennen No Yu Koman İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Sennen No Yu Koman
481 Yushima, Kinosaki-cho Kinki (bölge), Toyooka

Sennen No Yu Koman misafirlere Toyooka (Kinosaki Japon Kaplıcası) bölgesinde, Kinosaki Onsen Asma Hattı yakınında ve Onsenji Temple ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Kinosaki Mugiwarazaikudenshokan ile 1 mi (1,6 km) ve Hachigoro's Tojima Sulak Arazisi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca, gece kulübü ve sauna bulunmaktadır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz ulaşım kapsamında ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan otele ücretsiz transfer sunulur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x