Senetan Villas and Spa Resort

Lesser Sunda Islands, Payangan
Senetan Villas and Spa Resort Genel
Senetan Villas and Spa Resort Genel
Senetan Villas and Spa Resort Öne Çıkan Resim
Senetan Villas and Spa Resort Dış Mekan
Senetan Villas and Spa Resort Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Senetan Villas and Spa Resort
Br. Panginyahan, Ds. Puhu Lesser Sunda Islands, Payangan

Senetan Villas and Spa Resort misafirlere Payangan bölgesinde, dağda ve Alila Ubud Sanat Galerisi ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Ubud Maymun Ormanı ile 11,9 mi (19,2 km) ve Tirta Empul Hindu Tapınağı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Wilis Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 20 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Pool Villa
Room
Classic 2 Bedrooms Pool Villa
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x