Senator's Park Hotel

Kiev – Orta Ukrayna, Pidhirtsi
Senator's Park Hotel Genel
Senator's Park Hotel Öne Çıkan Resim
Senator's Park Hotel Dış Mekan
Senator's Park Hotel Dış Mekan
Senator's Park Hotel İç Mekan
Image More +6 fotoğraf
Senator's Park Hotel
Borovkova 92 Obukhovskiy District Kiev – Orta Ukrayna, Pidhirtsi

Senator's Park Hotel misafirlere Pidhirtsi bölgesinde, banliyöde ve Holosiivskyi Ulusal Doğa Parkı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Feofaniya Parkı ile 8,5 mi (13,7 km) ve National Museum of Folk Architecture and Life of Ukraine ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Füzyon mutfak sevenler için Rancho Wild West ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pidhirtsi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2238 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x