Senator Gandía Spa Hotel

Playa De Gandia, Gandia
Senator Gandía Spa Hotel Genel
Senator Gandía Spa Hotel Genel
Senator Gandía Spa Hotel Genel
Senator Gandía Spa Hotel Öne Çıkan Resim
Senator Gandía Spa Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Senator Gandía Spa Hotel
Carrer Atlantic 79 Playa De Gandia, Gandia

Senator Gandía Spa Hotel misafirlere Gandia (Grau i Platja) bölgesinde, Gandia Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Gandia Marina ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Platja Nord ile 0,7 mi (1,1 km) ve Gandia Golf Club ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 200 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x