Senani Guesthouse

Güney Sri Lanka Sahili, Midigama
Senani Guesthouse Genel
Senani Guesthouse Genel
Senani Guesthouse Genel
Senani Guesthouse Genel
Senani Guesthouse Genel
Image More +38 fotoğraf
Senani Guesthouse
Matara Road, Denuwala, Ahangama Güney Sri Lanka Sahili, Midigama

Senani Guesthouse misafirlere Ahangama bölgesinde, plaj yakınında, Midigama Plajı yakınında ve Midigama Left Seyir Noktası Surf Break Seyir Noktası ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mirissa Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Unawatuna Plajı ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 5 odamız vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x