Senalala Safari Lodge

Bushbuckridge
Senalala Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Senalala Safari Lodge Dış Mekan
Senalala Safari Lodge Dış Mekan
Senalala Safari Lodge Dış Mekan
Senalala Safari Lodge Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Senalala Safari Lodge
Klaserie, Kruger Park South Africa , Bushbuckridge

Senalala Safari Lodge misafirlere Bushbuckridge bölgesinde, milli parkta ve Klaserie Doğa Koruma Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kruger National Park ile 13,2 mi (21,2 km) ve Timbavati Avcılık Doğa Koruma Alanı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Lodge Dining Area, Senalala Safari Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bushbuckridge bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x