Seminyak White Design Villa

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Seminyak White Design Villa Öne Çıkan Resim
Seminyak White Design Villa Dış Mekan
Seminyak White Design Villa Dış Mekan
Seminyak White Design Villa İç Mekan
Seminyak White Design Villa Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Seminyak White Design Villa
Jalan Plawa Gang Mawar No. 5, Legian Lesser Sunda Islands, Seminyak

Bu villa misafirlere Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Legian Alışveriş Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Legian Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LCD televizyon mevcut. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x