Seminaris Hotel Leipzig

Landkreis Leipzig, Leipzig
Seminaris Hotel Leipzig Genel
Seminaris Hotel Leipzig Genel
Seminaris Hotel Leipzig Genel
Seminaris Hotel Leipzig Genel
Seminaris Hotel Leipzig Genel
Image More +100 fotoğraf
Seminaris Hotel Leipzig
Hans-Driesch-Straße 27 Landkreis Leipzig, Leipzig

Seminaris Hotel Leipzig misafirlere Leipzig (Alt-West) bölgesinde, Arena Leipzig ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Red Bull Arenası ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Leipzig Hayvanat Bahçesi ile 4,1 km ve Promenaden Hauptbahnhof Leipzig ile 5,7 km mesafede.

Am Wasserschloss, Seminaris Hotel Leipzig misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

200 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sauna, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, balo salonu ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Leipzig bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3584 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda (Plus)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x