Semanggi Cottage

Pejeng Kawan
Semanggi Cottage Öne Çıkan Resim
Semanggi Cottage Dış Mekan
Semanggi Cottage Dış Mekan
Semanggi Cottage Dış Mekan
Semanggi Cottage Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Semanggi Cottage
Jln. Raya Laplapan, Desa Laplapan. , Pejeng Kawan

Ubud bölgesindeki Semanggi Cottage misafirlere nehir kıyısında, Pura Penataran Sasih ve Peliatan Kraliyet Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Warung Semanggi restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x