Selvicolle Country House

Apennine Mountains, Castelraimondo
Selvicolle Country House Genel
Selvicolle Country House Genel
Selvicolle Country House Öne Çıkan Resim
Selvicolle Country House Dış Mekan
Selvicolle Country House Yerinde Yemek
Image More +50 fotoğraf
Selvicolle Country House
Località Nani 4 Crispiero Apennine Mountains, Castelraimondo

Selvicolle Country House konaklamanızda Castelraimondo bölgesinde, Borgia Kalesi ile 8,9 km (5,5 mi) ve Monti Sibillini Ulusal Parkı Ziyaretçi Merkezi ile 37,6 km (23,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Frasassi Mağaraları ile 37,8 km (23,5 mi) mesafede.

Restoranda Selvicolle Country House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 8 odamız vardır. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x