SELESA Tioman Home Stay Apartment

Malezya Yarımadası, Tioman Adası
SELESA Tioman Home Stay Apartment Öne Çıkan Resim
SELESA Tioman Home Stay Apartment Dış Mekan
SELESA Tioman Home Stay Apartment Dış Mekan
SELESA Tioman Home Stay Apartment Dış Mekan
SELESA Tioman Home Stay Apartment Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
SELESA Tioman Home Stay Apartment
Kg. Tekek Malezya Yarımadası, Tioman Adası

SELESA Tioman Home Stay Apartment misafirlere Tioman Adası seyahatlerinde plaj yakınında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Çevredeki önemli noktalar arasında Tioman Marine Park ve Kampung Juara Plajı bulunmaktadır. Bu aile dostu apart daire Juara Turtle Project ve Asah Şelalesi civarındadır.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 12 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x