Select Hotel Crown Mönchengladbach

Ruhr (bölge), Nord
Select Hotel Crown Mönchengladbach Genel
Select Hotel Crown Mönchengladbach Genel
Select Hotel Crown Mönchengladbach Genel
Select Hotel Crown Mönchengladbach Genel
Select Hotel Crown Mönchengladbach Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Select Hotel Crown Mönchengladbach
Aachener Str. 120 Ruhr (bölge), Nord

Select Hotel Crown Mönchengladbach misafirlere Moenchengladbach merkezinde, Eski Pazar Meydanı ve Hindenburgstrasse ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kaiser-Friedrich-Halle ile 1,1 mi (1,7 km) ve Abteiberg Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için The Crown ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 96 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Moenchengladbach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1614 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x