Select Grand Kagayamanaka

Hokuriku, Kaga
Select Grand Kagayamanaka Genel
Select Grand Kagayamanaka Genel
Select Grand Kagayamanaka Genel
Select Grand Kagayamanaka Öne Çıkan Resim
Select Grand Kagayamanaka Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Select Grand Kagayamanaka
Yamanakaonsen Sugatanimachi 110-1 Hokuriku, Kaga

Kaga bölgesindeki Select Grand Kagayamanaka misafirlere iskele üstünde, Korogi Köprüsü ve Kakusenkei Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu ryokan otel Yamanakaza Salonu ile 1,6 km (1 mil) ve Yamanaka Kaplıcası ile 2,2 km (1,3 mil) mesafede.

Select Grand Kagayamanaka misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

86 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca, karaoke ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Japanese Western Style)
Room
Traditional Oda (Japanese Style)
Room
Oda (Run of House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x