Selang Resort

Lesser Sunda Islands, Abang
Selang Resort Genel
Selang Resort Genel
Selang Resort Genel
Selang Resort Genel
Selang Resort Genel
Image More +56 fotoğraf
Selang Resort
Br. Selang, Ds. Bunutan, Kec. Abang Lesser Sunda Islands, Abang

Karangasem bölgesindeki Selang Resort misafirlere Amed Japon Gemisi Batığı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Amed İstasyonu ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Amed Plajı ile 5,7 km (3,6 mi) ve Lempuyang Luhur Tapınağı ile 14,5 km (9 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Panorama yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 12 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Ağaç
Ağaç Ev
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x