Segevold

Vidzeme, Sigulda
Segevold Genel
Segevold Genel
Segevold Genel
Segevold Genel
Segevold Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Segevold
Malpils Street 4 B Vidzeme, Sigulda

Sigulda bölgesindeki Segevold konaklamanızda Knights of the Sword Castle ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ligatnes Nature Trails ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sigulda Şatosu ile 3 mi (4,8 km) ve Turaida Şatosu ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 43 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Sigulda bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1291 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

President
President suite
Standard
Standard room with Spa access
President
President Suite with SPA access
Junior
Junior suite with SPA access
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Suite
Suite
Suite with SPA access
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x