Seeko'o

Aquitaine, Bordo
Seeko'o Genel
Seeko'o Genel
Seeko'o Genel
Seeko'o Genel
Seeko'o Genel
Image More +43 fotoğraf
Seeko'o
54 Quai De Bacalan Aquitaine, Bordo

Bordo (Chartrons) bölgesindeki Seeko'o konaklamanızda Contemporary Art Museum (Çağdaş Sanat Müzesi) ve Maison du Vin de Bordeaux ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Place des Quinconces ile 2,5 km ve St. Michael Bazilikası ile 3,5 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bordo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda (New)
Süit
Süit
Oda
Oda (Urban Chic - Shower)
Executive
Executive Oda (Ba-Ba)
Oda,
Oda, Bağlantılı Odalar
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Urban Chic Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x