Seef Loft

Manama
Seef Loft Öne Çıkan Resim
Seef Loft Dış Mekan
Seef Loft Dış Mekan
Seef Loft Oda Düzeni
Seef Loft Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Seef Loft
Building 2583, Road 2833, Block 428 , Manama

Manama (Seef) bölgesindeki Seef Loft misafirlere Seef Alışveriş Merkezi ve Dana Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel City Center Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Qal'at al-Bahrain Sit Alanı ve Müzesi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x