Secret Hotel Baku

Absheron Region, Bakü
Secret Hotel Baku Dış Mekan
Secret Hotel Baku Kahvaltı
Secret Hotel Baku Yerinde Yemek
Secret Hotel Baku Yerinde Yemek
Secret Hotel Baku Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Secret Hotel Baku
Ziya Bunyadov 87 Absheron Region, Bakü

Secret Hotel Baku misafirlere Baku merkezinde, Baku Congress Centre ve Baku Entertainment Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Metro Park Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Haydar Aliyev Kültür Merkezi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x