Secret garden iguazu

Puerto Iguazú
Secret garden iguazu Öne Çıkan Resim
Secret garden iguazu Dış Mekan
Secret garden iguazu Dış Mekan
Secret garden iguazu Dış Mekan
Secret garden iguazu İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Secret garden iguazu
623 Los Lapachos , Puerto Iguazú

Puerto Iguazú bölgesindeki Secret garden iguazu konaklamanızda, La Casa Ecológica de Botellas ve Iguazu Casino kumarhanesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Iguazu Şelalesi ile 10,2 mi (16,5 km) ve Kuş Parkı ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x