Second House

Moskova
Second House Genel
Second House Genel
Second House Öne Çıkan Resim
Second House Dış Mekan
Second House Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Second House
Kronstadt boulevard 6, Building 1 , Moskova

Second House konaklamanızda Moskova bölgesinde, Otkrytiye Arena ile 11,6 km (7,2 mi) ve Devlet Tarih Müzesi ile 15,1 km (9,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Crocus Fuar Merkezi ile 15,5 km (9,6 mil) ve Bolshoi Tiyatrosu ile 15,9 km (9,9 mil) mesafede.

Свежий номер yemek servisi için ideal, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, Mutfak
Room
Standard Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Standard Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
City Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Classic Stüdyo, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x