Seaview West Coast

South East England, Bournemouth
Seaview West Coast Öne Çıkan Resim
Seaview West Coast Dış Mekan
Seaview West Coast Dış Mekan
Seaview West Coast İç Mekan
Seaview West Coast Oda Manzaraları
Image More +20 fotoğraf
Seaview West Coast
8 West Coast Beacon Road South East England, Bournemouth

Bu apart daire misafirlere Bournemouth (Bournemouth Kent Merkezi) bölgesinde, Bournemouth Uluslararası Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bournemouth Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Poole Limanı ile 5,9 mi (9,5 km) ve New Forest Ulusal Parkı ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretli; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için 49-inç Akıllı televizyonlar ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (near beach and city center)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x