Seaview Holiday Apartments

Grand Bay
Seaview Holiday Apartments Öne Çıkan Resim
Seaview Holiday Apartments Dış Mekan
Seaview Holiday Apartments Dış Mekan
Seaview Holiday Apartments Dış Mekan
Seaview Holiday Apartments Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Seaview Holiday Apartments
Seaview Complex Coastal Road , Grand Bay

Seaview Holiday Apartments misafirlere Grand-Baie bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Senator Club Casino Grand Bay ve Grand Körfezi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Grand Bay Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Shiv Kalyan Vath Mandir ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x