Seashore Beach Inn

Güney Male Mercan Adası, Maafushi
Seashore Beach Inn Öne Çıkan Resim
Seashore Beach Inn Dış Mekan
Seashore Beach Inn Dış Mekan
Seashore Beach Inn Yerinde Yemek
Seashore Beach Inn Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Seashore Beach Inn
Sunny Side Güney Male Mercan Adası, Maafushi

Maafushi bölgesindeki Seashore Beach Inn konaklamanızda, Maafushi Mercanı ve Biyadoo Plajı yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Maafushi Limanı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Maafushi Camisi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoranı Arena Restaurant misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x