SeaShell Neil

Neil Adası
SeaShell Neil Genel
SeaShell Neil Öne Çıkan Resim
SeaShell Neil Dış Mekan
SeaShell Neil Dış Mekan
SeaShell Neil Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
SeaShell Neil
Laxmanpur Beach No 01, Neil Kendra Village Road , Neil Adası

SeaShell Neil misafirlere Neil Adası bölgesinde, deniz kıyısında, Elephanta Plajı ile 24,3 mi (39,1 km) mesafede ve Radhanagar Plajı ile 25,7 mi (41,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Aberdeen Saat Kulesi ile 27,9 mi (44,9 km) ve Aquarium ile 28,2 mi (45,4 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 18 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Premium
Premium Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x