Seascape Holidays at Sea Temple

Port Douglas
Seascape Holidays at Sea Temple Genel
Seascape Holidays at Sea Temple Öne Çıkan Resim
Seascape Holidays at Sea Temple Dış Mekan
Seascape Holidays at Sea Temple Dış Mekan
Seascape Holidays at Sea Temple Oda Manzaraları
Image More +133 fotoğraf
Seascape Holidays at Sea Temple
10 Mitre Street , Port Douglas

Seascape Holidays at Sea Temple misafirlere Port Douglas bölgesinde, plaj yakınında, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Four Mile Beach Park ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Four Mile Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Vie Spa Port Douglas ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Seascape Holidays at Sea Temple misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo (with Spa Bath)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Lagün Manzaralı (Spa)
Villa,
Villa, Denize Sıfır
Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (One Bathroom Plunge Pool)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Lagoonside)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x