Seasalter Maldives

Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale
Seasalter Maldives Genel
Seasalter Maldives Öne Çıkan Resim
Seasalter Maldives Dış Mekan
Seasalter Maldives Kahvaltı
Seasalter Maldives Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Seasalter Maldives
10041, Dhigga Magu Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale

Seasalter Maldives misafirlere Hulhumalé Adası bölgesinde, plaj yakınında, Hulhumale Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hulhumalé Merkez Parkı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Paradise Adası Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Maldives Islamic Centre ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x