SeaLaVie Inn

Ukulhas
SeaLaVie Inn Genel
SeaLaVie Inn Genel
SeaLaVie Inn Genel
SeaLaVie Inn Genel
SeaLaVie Inn Genel
Image More +114 fotoğraf
SeaLaVie Inn
Gumhooree Magu , Ukulhas

SeaLaVie Inn misafirlere Ukulhas bölgesinde, plajda, Ukulhas Fushi Adası ve Ukulhas Limanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Miyaru Faru Dalış Yeri ile 0,1 mi (0,1 km) ve Kuzey Kanalı Dalış Yeri ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler 39 mil içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x