Seagulls Guest House

West Coast Yarımadası, Langebaan
Seagulls Guest House Öne Çıkan Resim
Seagulls Guest House Dış Mekan
Seagulls Guest House Dış Mekan
Seagulls Guest House Dış Mekan
Seagulls Guest House Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Seagulls Guest House
15 Wightman Street West Coast Yarımadası, Langebaan

Langebaan bölgesindeki Seagulls Guest House konaklamanızda, Langebaan Lagünü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve West Coast Ulusal Parkı (Batı Kıyısı Ulusal Parkı) ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Langebaan Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Kite Lab ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

7 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x