SEAFLATS - Iracema Résidence

Fortaleza
SEAFLATS - Iracema Résidence Öne Çıkan Resim
SEAFLATS - Iracema Résidence Dış Mekan
SEAFLATS - Iracema Résidence Dış Mekan
SEAFLATS - Iracema Résidence Dış Mekan
SEAFLATS - Iracema Résidence Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
SEAFLATS - Iracema Résidence
Avenida Beira Mar, 4050 , Fortaleza

SEAFLATS - Iracema Résidence misafirlere Fortaleza (Mucuripe) bölgesinde, Beira Mar ve Meireles Plajı yakınında olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Irecama Plajı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Monsignor Tabosa Bulvarı ile 2,8 km (1,8 mi) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x