Seacono Hotel

Güney Tayland, Patong
Seacono Hotel Genel
Seacono Hotel Genel
Seacono Hotel Öne Çıkan Resim
Seacono Hotel Dış Mekan
Seacono Hotel Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Seacono Hotel
179/85-87 Soi Sansabai Phungmuang sai Kor Rd. Güney Tayland, Patong

Seacono Hotel misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Bangla Sokağı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Patong Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kamala Plajı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Kuwait Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x