Seabox Khaolak Hostel

Güney Tayland, Lam Kaen
Seabox Khaolak Hostel Genel
Seabox Khaolak Hostel Öne Çıkan Resim
Seabox Khaolak Hostel Dış Mekan
Seabox Khaolak Hostel Dış Mekan
Seabox Khaolak Hostel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Seabox Khaolak Hostel
26/66 Moo 7 T.Khuekkhak Güney Tayland, Lam Kaen

Seabox Khaolak Hostel konaklamanızda Takua Pa bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Khao Lak–Lam Ru National Park yakınında ve Khao Lak Dağı ile 1 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Nang Thong Plajı ile 1,2 km (0,7 mi) ve Khao Lak Plajı ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Seabox Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Twin
Twin Box
Room
King Box
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x