Sea Welcome Resort

Cox's Bazar
Sea Welcome Resort Öne Çıkan Resim
Sea Welcome Resort Dış Mekan
Sea Welcome Resort İç Mekan
Sea Welcome Resort İç Mekan
Sea Welcome Resort Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Sea Welcome Resort
Plot No. 22, Block A, Kolatali Road , Cox's Bazar

Cox's Bazar bölgesindeki Sea Welcome Resort misafirlere tarihi bölgede, Sugandha Plajı ve Cox's Bazar Deniz Feneri ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolatoli Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Laboni Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için LED televizyon olan 40 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere otelde alışveriş ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Premier Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Tepe Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x