Sea View Hotel Elagmy

İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria
Sea View Hotel Elagmy Genel
Sea View Hotel Elagmy Öne Çıkan Resim
Sea View Hotel Elagmy Dış Mekan
Sea View Hotel Elagmy Dış Mekan
Sea View Hotel Elagmy İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sea View Hotel Elagmy
Alexandria El Agami El Hanoville At the End of the Gamia Street İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria

Sea View Hotel Elagmy misafirlere Alexandria (Ad Dukhaylah) bölgesinde, Fort Qaitbey ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kom es-Shoqafa Yeraltı Mezarları ile 10,5 mi (16,9 km) ve Maryut Gölü ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı
Room
Classic Tek Kişilik Oda, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x