Sea to Sky Hotel & Conference Centre

Sea To Sky Highway, Garibaldi Highlands
Sea to Sky Hotel & Conference Centre Genel
Sea to Sky Hotel & Conference Centre Genel
Sea to Sky Hotel & Conference Centre Öne Çıkan Resim
Sea to Sky Hotel & Conference Centre Banyo Tipleri
Sea to Sky Hotel & Conference Centre Fitness
Image More +13 fotoğraf
Sea to Sky Hotel & Conference Centre
40330 Tantalus Road Garibaldi Highlands Sea To Sky Highway, Garibaldi Highlands

Squamish bölgesindeki Sea to Sky Hotel & Conference Centre misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Brackendale Eagles İl Parkı ve Kanada Quest Üniversitesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel West Coast Demir Yolu Kültürel Miras Parkı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Brackendale Eagle Reserve ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Cork & Craft Taphouse, Sea to Sky Hotel & Conference Centre misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

50 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Squamish bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x