Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment

Cairns And Barrier Reef, Palm Cove
Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment Genel
Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment Öne Çıkan Resim
Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment Dış Mekan
Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment Yerinde Yemek
Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment
5 Triton Street Cairns And Barrier Reef, Palm Cove

Sea Temple Palm Cove 2 Bedroom Luxury Apartment misafirlere Cairns (Palm Cove) bölgesinde, Great Barrier Reef ve Vie Spa Palm Cove yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Cairns Esplanade ile 14,1 mi (22,7 km) ve Palm Cove Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Temple of Tastes yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı döşenmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 2 spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 5 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x