Sea Side Apartments

Kato Stalos
Sea Side Apartments Öne Çıkan Resim
Sea Side Apartments Dış Mekan
Sea Side Apartments Dış Mekan
Sea Side Apartments Dış Mekan
Sea Side Apartments Kahvaltı
Image More +68 fotoğraf
Sea Side Apartments
Old national Road Chanion-Kissamou 32 Kato Stalos , Kato Stalos

Sea Side Apartments misafirlere Hanya bölgesinde, plajda, Stalos Plajı yakınında ve Kalamaki Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Agia Marinası Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Platanias Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda (Semi-Basement)
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Zemin Kat
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x