Sea Memories White Sand Beach Hotel

Orta Tayland, Hua Hin
Sea Memories White Sand Beach Hotel Genel
Sea Memories White Sand Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Sea Memories White Sand Beach Hotel Dış Mekan
Sea Memories White Sand Beach Hotel Dış Mekan
Sea Memories White Sand Beach Hotel Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Sea Memories White Sand Beach Hotel
41/8 Phetchkasem Rd. Soi 7 Orta Tayland, Hua Hin

Hua Hin bölgesindeki Sea Memories White Sand Beach Hotel misafirlere deniz kıyısında, For Art's Sake Sanat Galerisi ve Royal Queen's Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Hua Hin Plajı ile 3,8 mi (6 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Resort otelin denize sıfır restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Executive Oda, Deniz Manzaralı (Garden Terrace Sea View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x