Sea Lily Yangshuo Riverside Resort

Yangshuo, Guilin
Sea Lily Yangshuo Riverside Resort Öne Çıkan Resim
Sea Lily Yangshuo Riverside Resort Yerinde Yemek
Sea Lily Yangshuo Riverside Resort Yerinde Yemek
Sea Lily Yangshuo Riverside Resort Oda Manzaraları
Sea Lily Yangshuo Riverside Resort Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Sea Lily Yangshuo Riverside Resort
No. 107 Zhenjiang East Road Yangshuo County Yangshuo, Guilin

Sea Lily Yangshuo Riverside Resort misafirlere Guilin (Yangshuo) bölgesinde, South China Karst yakınında ve Lijiang Shanshui Tiyatrosu ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Green Lotus Peak ile 0,4 mi (0,6 km) ve Yangshuo Batı Sokak ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Oda
Honeymoon
Honeymoon Süit
Honeymoon
Honeymoon Süit
Room
Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x