Sea Cliff Resort

Surrey County, Long Bay körfezi
Sea Cliff Resort Öne Çıkan Resim
Sea Cliff Resort Dış Mekan
Sea Cliff Resort Dış Mekan
Sea Cliff Resort Dış Mekan
Sea Cliff Resort Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Sea Cliff Resort
Ross Craig Surrey County, Long Bay körfezi

Sea Cliff Resort misafirlere Long Bay körfezi bölgesinde, plaj yakınında, Jamaica Plajları ve Long Körfezi Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Boston Bay Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Reach Falls ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Cliff Hanger Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Queen Room, Private Bathroom, Ocean View (201660295)
Room
Reef Room
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı
Room
Grand Master Suite
Room
Inn Seaclusion
Room
White Caps
Room
Inn Seaclusion Edge

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x