Sea CleoNapa Hotel

Ayia Napa City Center, Ayia Napa
Sea CleoNapa Hotel Genel
Sea CleoNapa Hotel Genel
Sea CleoNapa Hotel Genel
Sea CleoNapa Hotel Öne Çıkan Resim
Sea CleoNapa Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Sea CleoNapa Hotel
7, Yiouri Gagarin Ayia Napa City Center, Ayia Napa

Sea CleoNapa Hotel misafirlere Ayia Napa (Aya Napa Şehir Merkezi) bölgesinde, Ayia Napa Manastırı ve THALASSA Belediye Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Water World Ayia Napa ile 5,1 km (3,1 mil) ve Ayia Thekla Plajı ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Double or Twin Room, Balcony (Annex Building)
Room
Suite, 1 Bedroom, Balcony, Garden View (Annex Building)
Room
Superior Double or Twin Room, Balcony, Garden View (Annex Building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x