Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Candi Dasa
Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified Genel
Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified Genel
Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified Genel
Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified
Mendira Beach, Banjar Mendira Desa Sengkidu, Candidasa Lesser Sunda Islands, Candi Dasa

Manggis bölgesindeki Sea Breeze Candidasa - CHSE Certified misafirlere okyanus kıyısında, Andre Spa ve Balina Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Candidasa Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Pura Candidasa Hindu Tapınağı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Sea View from Terrace)
Dağ
Dağ Evi, Bahçe Manzaralı
Kır
Kır Evi, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Süit (Sea Breeze 2)
Room
Süit (Sea breeze 1)
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x