Schwäbisches Caféhaus Alte Kass

Neidlingen
Schwäbisches Caféhaus Alte Kass Öne Çıkan Resim
Schwäbisches Caféhaus Alte Kass Dış Mekan
Schwäbisches Caféhaus Alte Kass Dış Mekan
Schwäbisches Caféhaus Alte Kass İç Mekan
Schwäbisches Caféhaus Alte Kass İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Schwäbisches Caféhaus Alte Kass
Gartenstraße 3 , Neidlingen

Neidlingen bölgesindeki Schwäbisches Caféhaus Alte Kass misafirlere kırsal bölgede, Neidlingen Taş Değirmeni ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Reussenstein Kalesi Harabeleri ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ochsenwang Mönchberg Teleferiği ile 4,9 mi (7,9 km) ve Urweltmuseum Hauff ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Schwäbisches Caféhaus yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (excl. cleaning fee)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with Extra bed)
Dört
Dört Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x