Schlosshotel Karlsruhe

(bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Südweststadt Östlicher Teil
Schlosshotel Karlsruhe Genel
Schlosshotel Karlsruhe Genel
Schlosshotel Karlsruhe Genel
Schlosshotel Karlsruhe Genel
Schlosshotel Karlsruhe Genel
Image More +62 fotoğraf
Schlosshotel Karlsruhe
Bahnhofplatz 2 (bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Südweststadt Östlicher Teil

Schlosshotel Karlsruhe misafirlere Karlsruhe merkezinde, Karlsruhe Hayvanat Bahçesi yakınında ve Messe Karlsruhe ile yürüyerek 12 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Karlsruhe Tiyatrosu (Badisches Staatstheater) ile 0,9 mi (1,4 km) ve State theater of Baden ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Schwarzwaldstube misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x