Schloss Stülpe

Fläming, Stülpe
Schloss Stülpe Genel
Schloss Stülpe Genel
Schloss Stülpe Genel
Schloss Stülpe Genel
Schloss Stülpe Genel
Image More +33 fotoğraf
Schloss Stülpe
Schönefelder Chaussee 17 Fläming, Stülpe

Schloss Stülpe konaklamanızda Nuthe-Urstromtal bölgesinde, Flaeming Skate ile 12,7 km (7,9 mi) ve Johannismuehle Doğal Yaşam Parkı ile 18,9 km (11,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Tropical Islands Resort tema parkı ile 39,8 km (24,7 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (Manhattan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x