Schloss Hotel Korb

Etschtal, Appiano Sulla Strada del Vino
Schloss Hotel Korb Genel
Schloss Hotel Korb Genel
Schloss Hotel Korb Genel
Schloss Hotel Korb Genel
Schloss Hotel Korb Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Schloss Hotel Korb
STRADA CASTEL D'APPIANO 5 Etschtal, Appiano Sulla Strada del Vino

Schloss Hotel Korb misafirlere Appiano Sulla Strada del Vino bölgesinde, golf sahasına yakın, Ortler Ski Arena ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hocheppan Kalesi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Dolomit ile 11,7 mi (18,8 km) ve Caldaro Gölü ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Schloss Korb misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

49 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x