Schlafgut Domhof

Rhenish Hesse, Guntersblum
Schlafgut Domhof Genel
Schlafgut Domhof Öne Çıkan Resim
Schlafgut Domhof Dış Mekan
Schlafgut Domhof Kahvaltı
Schlafgut Domhof Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Schlafgut Domhof
Bleichstraße 14 Rhenish Hesse, Guntersblum

Schlafgut Domhof konaklamanızda Guntersblum merkezinde, Alman Şarap Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Oppenheimer Yeraltı Labirenti ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel St. Katharinen ile 8,1 km (5 mil) ve Azize Catherine's Kilisesi ile 8,2 km (5,1 mil) mesafede.

Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x