Schilling Patagonia Travellers

Patagonya Bölgesi, El Calafate
Schilling Patagonia Travellers Genel
Schilling Patagonia Travellers Genel
Schilling Patagonia Travellers Genel
Schilling Patagonia Travellers Genel
Schilling Patagonia Travellers Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Schilling Patagonia Travellers
Gobernador Paradelo 141 Patagonya Bölgesi, El Calafate

Schilling Patagonia Travellers misafirlere El Calafate (Macrozona Bahía Redonda y Primeros Faldeos) bölgesinde, Santa Teresita del Nino Jesus Kilisesi ve Arjantin Oyuncak Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan hostel Museo de El Calafate ile 0,4 mi (0,7 km) ve Dr. Jose Formenti Bölge Hastanesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 22 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x